За нас

Джунти Психометрикс България е новото име на OS Bulgaria. Джунти Психометрикс България съществува на българския пазар от 2008 г. и до месец май 2018 г. компанията оперира под името и марката OS Bulgaria. Вследствие на структурни промени в екипа и глобалната политика на Giunti Psychometrics за уеднаквяване на марката на всички пазари, OS Bulgaria се преименува на Джунти Психометрикс България.

Джунти Психометрикс България e българското подразделение на международната група Giunti Psychometrics S.R.L, която е водеща по отношение на история, пазарен дял и портфолио Европейска група в адаптирането и издаването на психометрични тестове. С компании в 16 страни, Giunti Psychometrics осигурява на публични организации, частни компании и практикуващи специалисти тестове с високо качество, отговарящи на най-високите международни научни стандарти и най-вече адаптирани към местните културни особености.

През 2019 г. работихме усилено, за да преодолеем трудностите, създадени от структурните промени в екипа. С радост можем да обявим, че от 2020 г. сме готови да продължим обслужването на клиенти с нов екип, възстановено портфолио от тестове, адаптирани на български език и за български условия, и с планове за разширяване на портфолиото ни с нови тестове и инструменти.